Aşa se consumă cafeaua

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 15 iulie 2017 578 afişări

O ceaşcă, sau mai multe, de cafea e bună pentru creşterea nivelului de energie, dar nu tocmai potrivită pentru piele, scrie The Independent.

Aşa se consumă cafeaua

Conform unor studii, consumul de cafea duce la o creştere a cantităţii de hormoni de stres, cum ar fi cortizolul, ceea ce afectează producţia de acid hialuronic care ajută la hidratarea pielii. Efectul acesta apare însă numai în cazul în care cafeaua este băută, ea având efecte benefice atunci când este folosită ca ingredient în componenţa unor creme. 

Cafeaua ca ingredient cosmetic ajută la protejarea pielii de efectele radiaţiilor ultraviolete, reduce efectele îmbătrânirii, este de mare ajutor în lupta cu celulita şi stimulează creşterea părului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
crestere,
piele,
ajutor,
efecte,
energie,
independenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.