Aşa arată noua tinereţe a bijuteriilor de lux (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 aprilie 2014 236 afişări

Marile case realizatoare de bijuterii au concurenţă serioasă din partea unor creatoare tinere capabile să dea o notă inedită bijuteriilor lor, scrie New York Times.

Creaţiile semnate Gaia Repossi, Irene Neuwirth, Jennifer Fisher, Anita Ko, Delfina Delettrez sau Ana Khouri sunt căutate de micile magazine de lux, fiind cerute în special de clientele tinere ce doresc accesorii care să se potrivească garderobei lor moderne şi care să meargă purtate, în majoritatea cazurilor, cu hainele obişnuite, nu neapărat la ocazii.

Bijuteriile acestor creatoare se remarcă prin formele şi combinaţiile ingenioase de materiale şi sursele de inspiraţie folosite în crearea lor, cum ar fi arhitectura secolului al XX-lea.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/asa-arata-noua-tinerete-a-bijuteriilor-de-lux-galerie-foto-12457799
12457799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.