Artista „răsfăţată şi bogată" care a declanşat un scandal online după ce a râs de doi muncitori care îşi cumpărau mâncare

Postat la 24 noiembrie 2017 913 afişări

Un muncitor furios îi răspunde dur unei artiste care a postat pe Instagram o fotografie cu el şi colegul său de muncă, solicitându-i scuze pentru ipostaza jenantă în care i-a pus.

Artista „răsfăţată şi bogată" care a declanşat un scandal online după ce a râs de doi muncitori care îşi cumpărau mâncare

Hetty Douglas, în vârstă de 25 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu cei doi bărbaţi în bocanci şi echipament de serviciu, în timp ce stăteau la coadă la McDonald’s, cu descrierea „tipii ăştia arată ca şi cum ar avea educaţie elementară”, arată Daily Mail. 

Warren Butt, în vârstă de 40 de ani, a declarat că „tânăra răsfăţată şi bogată” l-a făcut atât pe el, cât şi pe colegul său, să „pară nişte idioţi”, spunând că aşteaptă scuze. „Ne-a făcut să părem nişte idioţi când noi încercăm să ne descurcăm cum putem şi să muncim. Lucrez, da, pentru a mă întreţine pe mine şi fiul meu. Nu e mai bună decât mine doar pentru că poate desena”, a declarat Butt.

Douglas, care a lucrat anterior cu gigantul de modă Fred Perry, a primit sute de comentarii furioase după ce postarea sa de pe Instagram a fost distribuită şi pe Twitter. Răspunzând lui Douglas, un utilizator i-a scris: „Ce persoană înspăimântătoare. Ei chiar arată ca nişte oameni decenţi, care fac o muncă decentă. Poate ea nu o face”. „Nu ai rezista nici două minute în pielea lor”, spune alt utilizator. Scandalul de pe social media a căpătat o amploare atât de mare încât a determinat-o pe Douglas să-şi închidă  pagina de Instagram.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.