Adăpost de vreme rea: cum îşi asigură bătrâneţea vedetele de la Hollywood (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 octombrie 2014 280 afişări

Indiferent de cât de bine sunt plătite pentru contribuţiile lor la realizarea unor filme, o parte din vedetele de la Hollywood simt nevoia să-şi deschidă afacerea proprie, iar unele dintre ele se îndreaptă spre industria ospitalităţii.

Printre primii care au făcut acest pas, scrie Financial Times, se numără Clint Eastwood, care în 1971 şi-a cumpărat micul hotel Hog's Breath Inn din Carmel, California, pe care între timp l-a vândut, dar în schimb deţine din 1986 Mission Ranch Hotel din aceeaşi localitate - o fostă fermă de lactate construită în 1850 şi dezvoltată pentru uz turistic.

La rândul său, Robert de Niro este proprietarul Greenwich Hotel din New York, amenajat astfel încât să fie un loc unde şi lui să-i placă să stea. O noapte de cazare costă aici 500 de dolari, iar cei care se cazează acolo pot vedea un film la cinematograful din dotarea hotelului ori se pot relaxa la un spa sau la piscina amenajată într-o clădire tradiţională japoneză adusă din Kyoto.

Francis Ford Coppola are şi el afaceri în turism, în Belize, Guatemala sau Argentina, ultimul hotel, Palazzo Margherita, fiind deschis în 2012 în localitatea italiană Bernalda. O cameră costă aici 390 de dolari pe noapte.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/adapost-de-vreme-rea-cum-isi-asigura-batranetea-vedetele-de-la-hollywood-galerie-foto-13365996
13365996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.