A rezolvat una dintre cele mai mari probleme ale femeilor de pe urma căreia a câştigat jumătate de milion de dolari în câteva luni

Autor: Georgiana Călin Postat la 23 mai 2017 2322 afişări

Alexis Irene este fondatoarea în vârstă de 23 de ani a companiei Static Nails, afacere pe care tânăra a fondat-o în timpul facultăţii. Static Nails reprezintă un kit ce conţine unghii aplicabile refolosibile, ce pot lipite şi utilizate până la 18 zile şi reaplicate de până la 6 ori. Lansat în 2016, Static Nails a avut vânzări de 500.000 de dolari în primele 6 luni de activitate, colaborând cu diverşi comercianţi, inclusiv Sephora şi HSN, confrom Forbes.

A rezolvat una dintre cele mai mari probleme ale femeilor de pe urma căreia a câştigat jumătate de milion de dolari în câteva luni

„Acum cinci ani am avut ideea inovatoare de a  rezolva tot ceea ce femeile urau la manichiură. Navigam pe Instagram când am văzut modele de unghii 3D şi atunci mi-a apărut ideea creării Static Nails”, a spus Alexis Irene. Tânăra a pornit afacerea cu banii economisiţi din contractele sale de modeling şi de make-up artist, iar mai repede decât se aştepta a încheiat şi un contract de colaborare cu Swarowski.

„Static Nails oferă tuturor femeilor din lume accesul la unghii de lux pentru o parte infimă din banii şi timpul petrecut în saloane”, a mai spus Irene. „Cel mai mare avantaj constă în faptul că aceste unghii nu sunt dăunătoare unghiilor naturale,  pot fi personalizate fără a afecta designul original şi au nevoie doar de 5 minute pentru a fi aplicate”, mai declara aceasta.

În prezent, Irene se ocupă de extinderea afacerii. „Obiectivul meu este ca Static Nails să fie marca preferată de produse pentru unghii. Anul următor vom lansa produse noi, inovatoare, care produc rezultate neaşteptate. Unele se află în teste de mai bine de doi ani, aşa că sunt foarte încântată să le pun pe piaţă”, a declarat fondatoarea. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.