6 ceasuri care au schimbat lumea

Postat la 04 martie 2016 588 afişări

6 ceasuri care au schimbat lumea

Ceasul a devenit dintr-un simplu obiect de măsurare a timpului un adevărat accesoriu de lux. Iată care sunt cele mai reprezentative ceasuri de mână din istorie, conform CNN, scrie Mediafax

Cum a ajuns ceasul de mână un obiect de nelipsit de la încheietura mâinii? Cu ajutorul celor 6 repere de mai jos.

1. The Rolex Submariner. "The Sub", cum este cunoscut mai bine, reprezintă combinaţia ideală între un ceas ce poate fi folosit sub apă şi unul de tip sport. De la debutul său din 1953, a fost purtat de la Sean Connery (James Bond) şi până la luptători sau scafandri.

2. The Cartier Tank. Alături de Rolex Submariner, modelul de la Cartier este considerat printre cele mai copiate ceasuri din lume. Cu toate acestea, The Tank rămâne un ceas rar. Scos pe piaţă în 1918, modelul reprezintă imaginea unui tanc din primul Război Mondial privit de sus şi, timp de mai multă vreme, au fost fabricate mai puţin de 100 de exemplare pe an (în primul an au fost fabricate doar 6 exemplare).

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/6-ceasuri-care-au-schimbat-lumea-15097230
15097230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.