Vedete, vintage, visuri si mai ales doua voci uimitoare

Postat la 29 mai 2011 25 afişări

PRO Video recomanda in aceasta saptamana "Burlesque – Vis implinit", un film a carui protagonista, Ali Rose (Christina Aguilera), este o tanara din Iowa ce pleaca in Los Angeles, hotarata sa isi implineasca cel mai mare vis al ei, acela de a deveni cantareata.

Incepand cu o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge, Ali priveste cu admiratie programele fascinante de cabaret tinute in fiecare seara de artistele clubului. Dornica sa urce si ea pe scena, tanara ii convinge pe proprietari, Tess (Cher) si Sean (Stanley Tucci), sa ii acorde o sansa, transformandu-se peste noapte in vedeta spectacolului de cabaret.

Lucrurile incep sa ii mearga din ce in ce mai bine lui Ali, care isi face o multime de prieteni, dar se si indragosteste de carismaticul barman Jack (Cam Gigandet), starnind astfel gelozia lui Nikki (Kristen Bell). Luptandu-se sa salveze afacerea, Tess o propulseaza rapid pe Ali in lumea glamour a cabaretului.

"Burlesque - Vis implinit" spune pe ritmuri de muzica si dans o poveste uimitoare despre puterea de sacrificiu si dorinta de a-ti implini visele cu orice pret, aducandu-le impreuna pe aceeasi scena pe doua dintre cele mai apreciate voci ale muzicii internationale: Cher si Christina Aguilera.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Burlesque,
Christina Aguilera,
Cher,
Pro Video
/arta-si-societate/film/vedete-vintage-visuri-si-mai-ales-doua-voci-uimitoare-8293523
8293523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.