Primul dezastru cinematografic din 2012 (FOTO+VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 martie 2012 32 afişări

Criticii l-au numit un eşec monstruos cu personaje plictisitoare şi un scenariu îngrozitor, primul mega dezastru cinematografic din 2012. E vorba de producţia de 250 de milioane de dolari, marca Disney, John Carter, care a făcut încasări dezamagitoare în SUA clasându-se pe locul al doilea în box office-ul din acest weekend.

Cu incasari de aproape 30.6 milioane de dolari, productia SF, John Carter cu Taylor Kitsch, Lynn Collins si Willem Dafoe a fost invinsa de animatia The Lorax care a reusit sa stranga 39 de milioane de dolari.

Presa a prezis inca din urma cu cateva luni insuccesul in SUA a lui John Carter desi filmul aduce pe marile ecrane un personaj extrem de iubit care a influentat modelul super eroului in cinematografie de-a lungul timpului, scrie procinema.ro.



Vezi mai jos si alte GALERII FOTO


Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
cinematografic,
2012,
Disney,
John Carter
/arta-si-societate/film/primul-dezastru-cinematografic-din-2012-foto-video-9398568
9398568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.