Pe viaţă şi pe moarte, în lupta cu gheţurile (VIDEO)

Postat la 13 aprilie 2014 109 afişări

PRO Video recomandă în acest număr "Regatul de gheaţă", o uimitoare aventură animată cu personaje amuzante şi întâmplări fantastice lansată de studiourile Walt Disney Animation şi de realizatorii filmului "O poveste încâlcită".

Pe viaţă şi pe moarte, în lupta cu gheţurile (VIDEO)

Optimista şi neînfricata Anna porneşte într-o călătorie împreună cu asprul om al munţilor Kristoff şi renul său credincios Sven, pentru a-şi găsi sora, pe Elsa, ale cărei puteri de a îngheţa totul acoperă regatul Arendelle cu iarna veşnică.

În condiţii care mai pot fi întâlnite doar pe vârful Everest, Anna şi Kristoff, alături de un om de zăpadă amuzant numit Olaf, se luptă cu intemperiile pentru a salva regatul.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/pe-viata-si-pe-moarte-in-lupta-cu-gheturile-video-12458213
12458213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.