Pe viaţă şi pe moarte

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 iulie 2017 466 afişări

Regizat şi scris de prodigiosul Christopher Nolan, filmul ”Dunkirk“ a avut premiera în cinematografele din ţară pe 21 iulie 2017.

Pe viaţă şi pe moarte

Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

”Dunkirk“ reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy (”Mad Max: drumul furiei“), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

Din echipa de creaţie cu care a lucrat Nolan fac parte: directorul de imagine Hoyte van Hoytema, scenograful Nathan Crowley, editorul Lee Smith, designerul de costume Jeffrey Kurland, iar Andrew Jackson este responsabil de efectele vizuale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
film,
cinematografe,
premiera,
regizor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.