LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Leonardo DiCaprio va fi Leonardo da Vinci

Postat la 15 august 2017 170 afişări

Leonardo DiCaprio va interpreta rolul artistului florentin Leonardo da Vinci într-un film care va fi produs de Paramount, scrie Mediafax.

Leonardo DiCaprio va fi Leonardo da Vinci

Filmul biografic despre viaţa lui Leonardo da Vinci are la bază cartea scriitorului şi jurnalistului american Walter Isaacson, un specialist al volumelor dedicate oamenilor celebri. Isaacson a publicat astfel de cărţi despre Steve Jobs, Albert Einstein, Benjamin Franklin şi alţii.

La rândul său, Leonardo DiCaprio a întruchipat şi el pe ecran personaje celebre: Rimbaud, Howard Hughes, John Edgar Hoover, Jordan Belfort.

Cu câţiva ani în urmă, DiCaprio a dezvăluit, într-un interviu, de ce a fost botezat Leonardo. Cu acel prilej, DiCaprio a povestit că părinţii săi şi-au petrecut luna de miere la Florenţa şi, pe când vizitau celebra Galerie Uffizi, în faţa unei picturi a lui Leonardo da Vinci, mama sa a simţit pentru prima data o mişcare a copilului pe care-l purta în pântece.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.