Film: Bătăuşi la catedră

Postat la 26 februarie 2017 122 afişări

Din 24 februarie, pe marile ecrane, Ice Cube şi Charlie Day sunt profesori de liceu pregătiţi să-şi rezolve cu pumnul problemele din cancelarie în comedia ”Hai să ne batem“, regizată de Richie Keen.

Film: Bătăuşi la catedră

În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Lucrurile se înrăutăţesc însă atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube), care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid şi ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie.

O producţie Warner Bros. Pictures, comedia ”Hai să ne batem“ are premiera în cinematografe din 24 februarie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.