Collateral Beauty: un film în care Will Smith caută echilibrul

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 15 ianuarie 2017 979 afişări

Collateral Beauty: un film în care Will Smith caută echilibrul

Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, Howard este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

Regizat de David Frankel, ”Collateral Beauty: A doua şansă“ explorează cu multă emoţie felul în care oamenii reuşesc să găsească frumuseţe în ciuda suferinţei şi cum iubirea, timpul şi moartea se completează reciproc astfel încât să aducă echilibru existenţei noastre.

Din 6 ianuarie, filmul ”Collateral Beauty: A doua şansă“ îi aduce în premieră pe marile ecrane pe Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet şi Helen Mirren.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
will smith,
film,
cautare,
echilibru,
pierdere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.