Cel mai aşteptat trailer al anului a sosit: milioane de oameni l-au urmărit în prima zi - GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 martie 2014 31288 afişări

"Hercule" este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, iar Paramount Pictures şi MGM, companiile producătoare, au lansat marţi primul trailer al superproducţiei cinematografice.

"Hercule", regizat de Brett Ratner, spune povestea personajului semizeului grec care a trebuit să lupte cu şerpi, uriaşi şi creaturi mitice. Filmul este al treilea de acest gen cu lansarea în 2014, după "Legenda lui Hercule" şi "Poseidon".

Producţia a început în urmă cu aproape zece ani, iar Dwayne "The Rock" Johnson s-a antrenat mai bine de opt luni pentru a arăta perfect în rolul personajului mitic. Actorul a petrecut ore întregi la machiaj, timp în care i se aplica barba şi părul lung. Din distribuţie mai fac parte Joseph Fiennes şi Rufus Sewell.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cel-mai-asteptat-trailer-al-anului-a-sosit-milioane-de-oameni-l-au-urmarit-in-prima-zi-galerie-foto-si-video-12337313
12337313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.