Cea mai mare explozie petrolieră din lume, care a costat zeci de miliarde de dolari, a fost ecranizată la Hollywood

Postat la 30 septembrie 2016 196 afişări

Cea mai mare explozie petrolieră din lume, care a costat zeci de miliarde de dolari, a fost ecranizată la Hollywood

Regizorul Peter Berg era pregătit pentru orice reacţii la adresa noului film ”Deepwater Horizon”. Chiar a mers la ”şcoala de petrol” pentru a învăţa despre afacere pentru a o face cât mai veridică.

”Nu am avut niciodata de-a face cu atâţia avocaţi pentru un film”, a spus Berg.

Filmul ”Deepwater Horizon” a fost lansat în SUA vineri în stilul clasic al Hollywood-ului de a dramatiza evenimente reale, inspirate din scandalurile corporaţiilor, precum ”A Civil Action” sau ”erin Brockovich”. Aceste filme adesea au schimbat opinia publică legată de anumite evenimente, chiar şi după ce companiile au cheltuit miliarde de dolari pentru campanii proprii de PR.

Dacă se va dovedi că va fi şi cazul ”Deepwater”, gigantul din energie British Petroleum ar putea să se aştepte la evenimente importante în viitorul apropiat.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.