Ce vedem la cinema: "Eroi de sacrificiu 3" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 30 august 2014 195 afişări

"Eroi de sacrificiu 3" îi aduce pe Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) şi restul echipei faţă în faţă cu Stonebanks (Mel Gibson), cel care cu ani în urmă a înfiinţat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu.

Stonebanks a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule şi implicit un personaj pe care Barney a fost forţat să-l ucidă…sau cel puţin aşa a crezut. Chiar dacă nu e prima dată când păcăleşte moartea, Stonebanks şi-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri.

Ce vedem la cinema: "Eroi de sacrificiu 3" (GALERIE FOTO)

Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului şi implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi şi experţi în gadgeturi. Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din "Eroi de sacrificiu" de până acum.

Ce vedem la cinema: "Eroi de sacrificiu 3" (GALERIE VIDEO)

Lionsgate şi Millenium Films prezintă o producţie Nu Image, un film distribuit în cinematografele din România de MediaPro Distribution.

"The Expendables 3: Eroi de sacrificiu" rulează din 29 august, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa,  Cityplex (Constanţa, Braşov şi Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti, AFI Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Patria (Craiova), Cinema Colors (Alba-Iulia), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu Jiu),  Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Patria (Craiova), Grand Mall (Satu-Mare) Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Luceafărul (Vulcan), Cinema Arta (Sibiu).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-eroi-de-sacrificiu-3-galerie-foto-video-13173583
13173583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.