Ce mai exportă Vestul în China: spectacole de musical (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 decembrie 2012 35 afişări

După ce au făcut săli pline în Occident, producătorii de spectacole de musical sau teatru încearcă să cucerească un public nou, îndreptându-se spre China, iar pentru a le uşura accesul la acesta au apărut servicii de consultanţă, cum ar fi Center Stage China.

Înfiinţată de un producător finlandez de teatru, firma se ocupă de obţinerea de permise, logistică, rezervarea sălilor unde se vor ţine reprezentaţiile şi marketingul spectacolelor pentru publicul chinez.

Proprietarul său consideră că, după ce "Mamma Mia!" sau "Cats" au fost traduse în limba chineză şi jucate cu succes în diverse oraşe din această ţară, cererea de spectacole occidentale va creşte, iar producătorii europeni vor avea nevoie de cineva care să-i ajute să intre pe această piaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
export,
teatru,
musical,
China,
Mamma Mia,
Cats,
spectacol
/arta-si-societate/ce-mai-exporta-vestul-in-china-spectacole-de-musical-video-10362017
10362017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.