Surpriză! Ce se găseşte în stâna acestui cioban din Munţii Sebeşului. „Puţini români au în casele lor aşa ceva, nici măcar cei de la oraş”

Postat la 03 iunie 2015 56180 afişări

Surpriză! Ce se găseşte în stâna acestui cioban din Munţii Sebeşului. „Puţini români au în casele lor aşa ceva, nici măcar cei de la oraş”

Dacă veţi ajunge vreodată la o stână în Munţii Sebeşului, trebuie să uitaţi tot ce ştiaţi despre tradiţionalele aşezăminte ale ciobanilor.

 

Mai mulţi oieri din regiunea Sebeşului au decis să trăiască „precum la oraş”, dar fără să părăsească zona pitorească în care s-au născut, în care îşi fac meseria învăţată din moşi strămoşi şi în care vor să crească generaţiile următoare.

 

Turiştii care ajung în zonă sunt umiţi să descopere cum arată o stână a anului 2015. „Puţini români au în casele lor aşa ceva, nici măcar cei de la oraş”. Vedeţi în continuare imagini  dintr-o zonă „ca un rai” şi cum s-au „modernizat” ciobanii care trăiesc aici:

 

Ciobanii anului 2015: iată ce se găseşte în stâna acestui baci. Turiştii sunt uluiţi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munte,
case,
romani,
surpriza
/analize/turism/surpriza-ce-se-gaseste-in-stana-acestui-cioban-din-muntii-sebesului-putini-romani-au-in-casele-lor-asa-ceva-nici-macar-cei-de-la-oras-14389921
14389921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.