Inovaţia care îşi propune să acţioneze ca un colac de salvare pentru businessurile din HoReCa, afectate de pandemie

Postat la 03 ianuarie 2022 214 afişări

Denumirea inovaţiei:

Consultant Virtual Restograf - primul ghid din România destinat în totalitate specialiştilor din HoReCa

Compania:

Stadio Hospitality Concepts

Descrierea inovaţiei:

Consultantul Virtual Restograf conţine informaţii complete despre deschiderea, operarea şi managementul unui local, dar şi din toate ariile conexe de activitate. Ghidul este gratuit şi disponibil în format electronic. Acesta conţine 19 capitole principale, structurate în 96 de subcapitole. Are peste 3.000 de pagini cu toate informaţiile de care cineva poate avea nevoie pentru a opera un restaurant. „Pentru că domeniul ospitalităţii trece prin momente mai dificile ca oricând, ne-am dorit să dăm o mână de ajutor şi să sprijinim industria cea mai lovită de pandemie. Iar modul nostru de a face acest lucru a prins contur sub forma acestui ghid destinat specialiştilor din domeniu, care oferă îndrumarea de care este nevoie pentru a gestiona cu succes localul acum şi pe viitor”, spune Radu Dumitrescu, proprietar al grupului SHC, antreprenor cu peste 15 ani de experienţă în industria HoReCa.

Elementul de noutate:

Disponibil în format electronic şi oferit gratuit, Consultantul Virtual poate înlocui cu succes serviciile clasice de consultanţă şi reuneşte într-o singură platformă absolut toate informaţiile necesare pentru deschiderea sau redeschiderea cu succes a unui local. De la tot ce înseamnă legislaţie în domeniu, consultanţă financiară, delivery, idei de marketing care să ajute la atragerea oaspeţilor, până la manuale de lucru, checklisturi, formulare şi tabele care să ajute, la modul cel mai practic, în activitatea de zi cu zi.

Efectele inovaţiei:

Platforma vine în ajutorul managerilor de localuri afectate de criza COVID-19 şi pregăteşte traseul spre un business de succes şi după pandemie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.