DoubleTree by Hilton intră în Cluj-Napoca printr-o investiţie de 1 milion de euro - FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 iunie 2017 330 afişări

Noul hotel DoubleTree by Hilton a intrat în lanţul hotelier internaţional în urma unui proces de conversie a hotelului CITY Plaza, acesta fiind prezent pe piaţa hotelieră clujeană din februarie 2005.

Conversia hotelului a însemnat renovarea totală sau parţială a tuturor spaţiilor din hotel, astfel încât facilităţile şi serviciile oferite oaspeţilor, să se alinieze standardelor impuse de brandul internaţional. Practic, toate cele 40 de camere din aripa estică a hotelului au fost renovate în totalitate, iar în restul de 44 de camere din aripa vestică a hotelului s-au adus îmbunătăţiri semnificative.

Renovări generale s-au efectuat şi în Restaurantul Marco Polo, Recepţia hotelului şi în sălile de evenimente Venezia şi Beijing. Zona de relaxare Salute Per Aqua şi sala de evenimente Ballroom s-au bucurat, de asemenea, de renovări majore.

Investiţia totală pentru renovarea hotelului s-a ridicat la peste 1 milion de euro.

Deţinut şi gestionat de SC Transylvania Trek SRL , DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza este situat pe strada Sindicatelor, nr. 9-13, la doar 8 km de Aeroportul Internaţional Avram Iancu.

DoubleTree by Hilton este un portofoliu global, care înregistrează o creştere rapidă, cuprinzând peste 500 de hoteluri de lux, care pun la dispoziţia clienţilor peste 119,000 de camere în oraşe de tranzit, zone metropolitane şi destinaţii de vacanţă, răspândite pe şase continente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.