Cum cuceresc bulgarii turistii romani: all inclusive, reduceri peste reduceri si preturi ca anul trecut

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 martie 2011 39 afişări

Tarifele pentru sejururile petrecute pe litoralul bulgaresc in 2011 vor ramane la nivelul din 2010, potrivit oficialilor Albean JSC, prezen]i vineri la Targul International de Turism “Holiday Market” de la Bucuresti. Cresteri de cel mult 5% se vor inregistra la unitatile hoteliere nou-construite sau renovate.

Statiunea Albena estimeaza pentru 2011 o crestere cu 5% a numarurui de turisti romani, pana la 32.000 la nivelul intregului sezon. Anul trecut, numarul turistilor romani din Albena a crescut cu trei procente, statiunea consemnand 271.000 de innoptari, fata de 263.000 cu un an inainte. Varful de sezon a fost inregistrat in luna august, cand s-au inregistrat 97.200 de innoptari, respectiv peste o treime din totalul anual.

"Ne asteptam ca si in 2011 tot mai multe familii sa-si petreaca vacanta in Albena. Previzionam in continuare un ritm de crestere constant si sanatos pe piata din Romania", a declarat Margita Todorova, director de marketing si vanzari al Albena JSCO. 20% dintre turistii care viziteaza anual Bulgaria sunt romani, 20% germani, 25% rusi si 12% scandinavi.

Pentru sezonul de vara, turistii obtin reduceri de pana la 20% fata de tariful normal prin serviciul de early booking, oficialii bulgari mentionand ca acest tip de pachete au mare succes in randul romanilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
strainatate,
reduceri,
bulgaria
/analize/turism/cum-cuceresc-bulgarii-turistii-romani-all-inclusive-reduceri-peste-reduceri-si-preturi-ca-anul-trecut-8073614
8073614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.