Castelul vechi de 800 de ani, transformat în hotel de lux - GALERIE FOTO

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 august 2013 3630 afişări

Situat pe un deal, cu vedere la valea verde dintre Assisi şi Perugia, Castello Di Monterone a fost numit după zona în care se află. Prima referire la castel a fost descoperită în arhivele istorice din Perugia, într-un document datând din secolul al XIII-lea. Această construcţie istorică este acum un hotel confortabil, scrie booking.com.

Centrul spa al hotelului include o saună, o baie turcească şi o piscină cu un colţ de hidromasaj. În timpul serii, puteţi să vă relaxaţi sub cerul înstelat şi să admiraţi luminile vechiului oraş Perugia.

Preţul pentru o noapte de cazare este de 900 de lei pentru o cameră dublă standard şi de 1.200 de lei pentru o cameră dublă de lux.

Oraşul Perugia este una dintre cele mai vechi aşezări din Peninsula Italică, fiind situat în regiunea Umbria, în apropiere de fluviul Tibru.

Urmărește Business Magazin

/analize/turism/castelul-vechi-de-800-de-ani-transformat-in-hotel-de-lux-galerie-foto-11250677
11250677
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.