Vânzările Mazda în România au crescut cu 17% în primele trei luni din 2017

Postat la 10 aprilie 2017 357 afişări

Vânzările Mazda în România au crescut cu 17% în primele trei luni din acest an faţă de aceeaşi perioadă din 2016, ajungând la un total de 371 de unităţi comercializate, faţă de 317 anul trecut, potrivit unui comunicat transmis luni de compania auto.

Vânzările Mazda în România au crescut cu 17% în primele trei luni din 2017

Mazda a vândut 143 de vehicule în luna martie, ceea ce reprezintă o creştere cu 49% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când erau comercializate 96 de maşini.

Potrivit companiei, cel mai bine vândut model al producătorului japonez pe piaţa din România în prima parte a anului a fost Mazda3, cu 138 de vehicule cumpărate, cu 66% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au comercializat 83 de Mazda3.

Al doilea cel mai comandat model Mazda pe piaţa locală în primele trei luni a fost modelul CX-5, cu 79 de unităţi vândute, în creştere uşoară faţă de anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.