Unul dintre cei mai mari producători auto din lume vine în România

Postat la 26 ianuarie 2017 567 afişări

Gigantul american General Motors (GM), care deţine brandul european Opel, va deschide în perioada următoare la Bucureşti un birou de call-center pentru serviciul OnStar, care permite posesorilor automobilelor echipate cu acest serviciu să apeleze direct un consultant GM.

General Motors a închiriat 4.000 mp de birouri în clă­di­rea Skanska C din proiectul de birouri Green Court din zo­na Barbu Văcărescu. Spa­ţiul de bi­­rouri ar permite astfel re­cru­tarea a cel puţin 400 de angajaţi.

„Putem confirma că echi­pa noastră Global Connected Cus­to­mer Experience, care ope­rea­ză în prezent în Luton, Ma­rea Britanie, planifică un al doi­lea centru Customer En­gage­­ment Centre, în Bucu­reşti, pen­tru a spri­jini clienţii din în­trea­ga Eu­ro­pă care uti­lizează On­Star“, au declarat pen­tru ZF ofi­­cialii Ge­­neral Motors Euro­pa.

OnStar permite atât ape­luri de ur­genţă, cât şi localizarea ma­şi­nii în caz de accident sau furt. Mai mult, consultantul poate ofe­ri date despre ma­şină, pro­gra­marea sistemului de navigaţie sau alte servicii. Este pentru prima dată când GM vine direct în România. În pre­zent pe plan local compania are numai o reprezentanţă pen­tru Opel, iar maşinile vândute sunt importate direct de către dealeri.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.