Ştirea care confirmă invazia românilor. Este cea mai circulată rută aeriană din România cu 16 zboruri pe zi

Autor: Bogdan Angheluţă, Razvan Muresan Postat la 16 iunie 2014 14312 afişări

Ştirea care confirmă invazia românilor. Este cea mai circulată rută aeriană din România cu 16 zboruri pe zi

Cea mai circulată rută aeriană din România este Bucureşti-Londra. Cinci operatori oferă zilnic posibilitatea de a ajunge în capitala Regatului Unit, iar pasagerii pot alege dintre 16 variante de zbor.

TAROM oferă zilnic două zboruri la un preţ ce pleacă de la 300 de euro. Tot pentru circa 300 de euro, pasagerii pot alege să zboare şi cu British Airways, care operează patru zboruri pe zi.

Operatorul low-cost WizzAir oferă bilete începând cu 130 de euro, zburând de şase ori pe zi. EasyJet operează zborul Bucureşti-Londra la un  preţ ce porneşte de la 180 de euro şi are două zboruri zilnic. Cei de la Ryanair au preţuri ce încep de la 130 de euro pe zi şi operează tot două zboruri.

Peste 120.000 de români lucrează în Marea Britanie, iar odată cu eliminarea vizelor la 1 ianuarie 2014 numeroşi politicieni britanici şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la numărul mare de români ce ar putea să caute locuri de muncă în Regat.

Un aspect pozitiv este acela că tot mai mulţi întreprinzători români îşi deschid afaceri la Londra, Manchester, Birmingham, Bristol sau Edinburgh. Multe dintre afacerile românilor sunt în industria alimentară (restaurante şi magazine cu produse româneşti), servicii (coafură, reparaţii calculatoare) sau în transporturi de marfă şi pachete.

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/stirea-care-confirma-invazia-romanilor-este-cea-mai-circulata-ruta-aeriana-din-romania-cu-16-zboruri-pe-zi-12769265
12769265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.