Produs bancar pentru expaţi

Autor: Dorin Oancea Postat la 10 iulie 2013 319 afişări

Credit Agricole Bank România lansează Pachetul Privilège Expat, un produs ce oferă acces la cele mai multe dintre serviciile financiare de care expaţii au nevoie, sigur şi uşor de folosit.

Produs bancar pentru expaţi

Pachetul oferă 75% reducere la plăţile internaţionale în valută (10 euro/ tranzacţie); 80% reducere la comisioanele plăţilor în lei; facilitatea de multicurrency – se poate plăti sau retrage numerar cu cardul din orice ţară, direct din cont; Internet Banking, etc.

Costul serviciilor este de cinci euro pe lună. Produsul se adresează cetăţenilor străini care lucrează în România, dar şi românilor angajaţi în afara ţării, informează un comunicat al băncii.

Credit Agricole Bank Romania dispune de o reţea de 22 de sucursale, situate în principalele oraşe din ţară şi un centru dedicat afacerilor întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) în Bucureşti.Crédit Agricole Group este una dintre cele mai mari bănci din lume, prezent  în 50 de ţări.

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/produs-bancar-pentru-expati-11113584
11113584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.