Poate isi revine BVB?

Postat la 11 ianuarie 2009 47 afişări

Brokerii mizeaza pe o revenire a Bursei de la Bucuresti in acest an, dupa dezastrul din 2008, cand actiunile listate au scazut in medie cu 75%, dar nu considera ca este posibila recuperarea pierderilor de anul trecut.

Isi poate reveni bursa?

“Indicii cred ca vor putea sa inchida pe un plus 20% in acest an, aceasta variatie fiind usor de atins pe volatilitatea si preturile actuale”, sustine Octavian Dragolea, seful sucursalei din Bucuresti a societatii de brokeraj IFB Finwest. El crede insa ca actiunile sunt deja la preturi foarte joase si nu pot sa mai scada mult, dar ca lichiditatea scazuta face dificila o revenire mai puternica. Alti brokeri nu exclud posibilitatea ca piata sa inregistreze noi scaderi, iar preturile actiunilor sa atinga noi minime in prima parte a anului din cauza problemelor macroeconomice.

In ce actiuni sa investim?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analize,
dileme,
economie,
previziuni 2009
/analize/servicii-financiare/poate-isi-revine-bvb-3732222
3732222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.