Incendiul de la Dragonul Rosu, cea mai mare dauna din istoria asigurarilor din Romania

Postat la 01 iunie 2010 152 afişări

Desi evaluarile nu au fost inca finalizate, reprezentantii Generali Asigurari spun ca incendiul care a avut loc saptamana trecuta la Dragonul Rosu este posibil sa fi creat cele mai mari daune din istoria asigurarilor din Romania.

"Conform primelor estimari interne, este posibil sa asistam la cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania. Nu avem insa motive de ingrijorare. Generali Asigurari este un asigurator puternic si stabil din punct de vedere financiar, reasigurat la companii internationale de renume. Oricare ar fi valoarea daunei, stabilitatea financiara a Generali Asigurari nu va fi afectata", spune Marie Kovarova, directorul general al Generali Asigurari.

Aceasta a confirmat si faptul ca Niro Investment, care detine centrul comercial Dragonul Rosu, este asigurat al companiei, incepand cu acest an.

In momentul de fata, compania de asigurari este in curs de evaluare a daunelor, insa primele estimari interne indica faptul ca este vorba despre cea mai mare dauna platita pana acum in Romania.

Cea mai mare dauna platita pana acum in Romania a fost de opt milioane de euro, in 2007, in urma unei explozii la combinatul chimic Oltchim, asiguratorul fiind Asirom.

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/incendiul-de-la-dragonul-rosu-cea-mai-mare-dauna-din-istoria-asigurarilor-din-romania-6237042
6237042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.