Eureko Asigurari – crestere de 48% pe segmentul asigurarilor de sanatate

Autor: Ana Raduta Postat la 14 iunie 2011 51 afişări

Eureko Asigurari a inregistrat in primul trimestru din 2011 prime brute subscrise de 3,82 milioane lei pe segmentul asigurarilor de sanatate, in crestere cu 48% fata de primul trimestru al lui 2010.

Cresterea vine in contextul in care piata asigurarilor de sanatate si-a continuat in primele trei luni ale anului evolutia din ultima parte a lui 2010, caracterizata prin crestere si prin dependenta fata de sectorul corporate.

"La baza rezultatului peste asteptari inregistrat in primele trei luni stau contractele semnate cu diferite companii din sectorul corporate si avansul inregistrat pe partea de retail. Consider ca piata de retail este inca afectata de mediul economic dur, insa am inceput sa observam semne de revenire si cred ca vom inregistra, de asemenea, rezultate bune in a doua parte a anului", a spus Shaun Russell, director comercial in cadrul Eureko Asigurari.

Eureko Asigurari si-a extins in prima parte a anului portofoliul de produse si a lansat Junior, o asigurare de sanatate pentru copii si tineri cu vârsta cuprinsa intre 12 luni si 18 ani, destinata sa acopere nevoile specifice ale acestora in ceea ce priveste accesul la servicii medicale. O alta initiativa a fost aceea de a oferi posibilitatea de a accesa servicii de spitalizare si interventii chirurgicale in strainatate, ca o completare a produselor deja existente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
eureko,
crestere,
sanatate
/analize/servicii-financiare/eureko-asigurari-crestere-de-48-pe-segmentul-asigurarilor-de-sanatate-8340897
8340897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.