Drama micului investitor la bursa

Postat la 04 noiembrie 2008 117 afişări

Au investit la Bursa sume foarte mari in comparatie cu veniturile lor, sperand la niste castiguri usoare, iar caderea pietei din acest an le-a luat aproape toti banii. Cum traiesc micii investitori criza financiara si ce au invatat ei din aceasta experienta dramatica?

 

“Am investit in primavara 160 de milioane de lei (lei vechi - n.red.) in actiuni Banca Transilvania si am pierdut doua treimi din bani”, isi povesteste esecul de pe Bursa Tudor, un taximetrist din Bucuresti.

 

E frustrat si totusi resemnat. Stie ca daca vinde acum nu mai ia mare lucru, dar mai stie ca situatia pe Bursa e incerta, iar criza financiara despre care se tot vorbeste la televizor si in ziare a dat totul peste cap. Mai spera insa ca la un moment dat isi va recupera banii. “Pierderea ar fi mare daca as vinde acum, dar oare cand o sa-si revina? La anul? Peste cativa ani?”, se intreaba el.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BVB,
bursa,
investitori,
venituri,
piata,
criza
/analize/servicii-financiare/drama-micului-investitor-la-bursa-3430926
3430926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.