Denis Rousset, seful Groupama Asigurari, pleaca din Romania

Postat la 26 iulie 2010 166 afişări

Dupa finalizarea celei mai mari fuziuni din industria locala de asigurari, Denis Rousset, directorul general al Groupama Asigurari, isi incheie mandatul in Romania din toamna.

Rousset va prelua in aceasta toamna functia de chief controller la nivelul grupului. Conducerea Groupama Asigurari va fi preluata de Sanda Nicoara, care in prezent detine functiile de director de operatiuni si director general adjunct al companiei.

Numirea sa la conducerea companiei este insa conditionata de avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. De asemenea, in perioada septembrie- noiembrie, Denis Rousset va asigura preluarea progresiva a responsabilitatilor aferente functiei de catre Sanda Nicoara.

"Groupama Asigurari va continua procesul de consolidare si dezvoltare conform strategiei trianuale, urmarind atingerea punctului de breakeven in 2011 si profitabilitatea in 2012. Am incredere in colegii pe care i-am intalnit in Romania si alaturi de care am dezvoltat un proiect atat de ambitios pe piata romaneasca", a declarat Denis Rousset, director general al Groupama Asigurari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Groupama,
fuziune,
Denis Rousset
/analize/servicii-financiare/denis-rousset-seful-groupama-asigurari-pleaca-din-romania-6722037
6722037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.