Cine este omul care conduce cea mai puternică bancă din România

Postat la 01 februarie 2023 5718 afişări

Cine este omul care conduce cea mai puternică bancă din România

#liderinbanking #secretulsuccesuluinvatareacontinua

De la preluarea mandatului de conducere de către Ömer Tetik, Banca Transilvania a urcat în clasamentul instituţiilor de profil de pe plan local şi a ajuns pe prima poziţie din punctul de vedere al activelor deţinute.

El a fost numit în această funcţie după mai bine de un an de căutări din partea Consiliului de Administraţie al băncii. Chiar dacă a acumulat peste 20 de ani de experienţă în banking, una dintre filosofiile lui este învăţarea continuă: spune că pentru a se asigura că evoluează în continuare, învaţă permanent, inclusiv de la colegi, clienţi, alţi lideri şi oameni de succes.

Profilul lui  Ömer Tetik a apărut în anuarul 100 cei mai admiraţi CEO din România pe locul 60, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.