Cele mai inovatoare companii din România: MasterCard, serviciul digital MasterPass

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 noiembrie 2014 161 afişări

MasterPass simplifică experienţa de cumpărare a consumatorilor, atât în mediul real, cât şi în cel digital. Serviciul a a fost lansat la nivel mondial în 2013 şi a ajuns în România în septembrie 2014, odată cu integrarea primului portofel digital din România, mobilPay Wallet, dezvoltat de Netopia mobilPay în reţeaua MasterPass. mobilPay MasterPass Wallet a devenit primul portofel electronic din România şi printre primele din regiune integrate în reţeaua globală MasterPass.

Cele mai inovatoare companii din România: MasterCard, serviciul digital MasterPass

Elementul de noutate:

Interoperabilitatea globală, eficienţa şi posibilitatea plăţii cu telefonul mobil. Utilizatorii portofelelor digitale compatibile MasterPass pot face cumpărături la orice comerciant din reţeaua MasterPass. Comercianţii nu mai trebuie să îşi integreze platformele de comerţ cu fiecare portofel digital, o singură integrare cu MasterPass deschide accesul către orice portofel digital compatibil. Prin introducerea de coduri QR compatibile cu MasterPass orice comerciant poate accepta plăţi mobile în magazin cu orice portofel digital compatibil cu MasterPass.


Efectele inovaţiei:

Plăţile devin mai simple, rapide şi sigure, MasterPass eliminând necesitatea de a introduce datele cardului şi livrării la fiecare tranzacţie. Orice portofel din lume poate fi integrat în MasterPass. Un alt efect este înlăturarea barierelor geografice pentru comercianţi.

La proiect au participat echipa biroului MasterCard din Bucureşti şi cea de la Netopia mobilPay.

Business Magazin a lansat în 24 noiembrie prima ediţie a catalogului "Cele mai inovatoare companii din România".

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/cele-mai-inovatoare-companii-din-romania-mastercard-serviciul-digital-masterpass-13655794
13655794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.