O aplicaţie îţi spune ce salariu trebuie să ceri la interviul de angajare

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 mai 2015 15766 afişări

Negocierea salariului poate fi o sarcină dificilă, iar cei mai mulţi candidaţi aleg pur şi simplu un număr şi speră ca angajatorul să îl găsească rezonabil.

Compania Adzuna a găsit o soluţie la această problemă - o aplicaţie care îţi examinează CV-ul pentru a determina cât de mult valorează serviciile tale.

Pentru a determina cu acurateţe nivelul utilizatorului, Adzuna analizează CV-urile comparându-le cu cele existente deja în baza de date. Un factor important este şi nivelul de educaţie al celui în cauză.

Adzuna, unul dintre cele mai mari motoare de căutare de job-uri din Marea Britanie, îşi îndeamnă utilizatorii să încarce CV-urile pentru a merge pregătiţi la interviurile de angajare. Mai mult, site-ul prezintă şi ofertele disponibile care oferă salarii asemănătoare celor determinate de aplicaţie

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/o-aplicatie-iti-spune-ce-salariu-trebuie-sa-ceri-la-interviul-de-angajare-14296116
14296116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.