La ce vârstă încep angajaţii să-şi dispreţuiască locul de muncă

Postat la 22 august 2017 388 afişări

Unele dintre cauze sunt reprezentate de stresul de a fi într-o poziţie superioară şi dezamăgirea de a nu ocupa funcţia dorită de-a lungul carierei, potrivit Bloomberg.

La ce vârstă încep angajaţii să-şi dispreţuiască locul de muncă

Unul din şase angajaţi britanci cu vârsta de peste 35 de ani susţine că este nefericit, aproape dublu faţă de numărul celor sub 35 de ani, potrivit unui studiu realizat de firma de resurse umane Robert Half din Marea Britanie, scrie Bloomberg.

Angajaţii mai în vârstă tind să fie mai nefericiţi la locul de muncă decât colegii lor mai tineri. Aproape o treime din persoanele cu vârsta de peste 55 de ani au declarat că nu se simt apreciaţi, în timp ce 16% au spus că nu au prieteni la locul de muncă.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
munca,
incepere,
bloomberg,
refuz,
cariera,
cauze

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.