Sînziana Pardhan: Am adunat atât de multe învăţăminte în ultimul an, încât dacă aş avea un bănuţ pentru fiecare dintre ele m-aş vedea nevoită să port cu mine o tolbă plină

Autor: Andra Stroe Postat la 23 iulie 2021 104 afişări

Sînziana Pardhan: Am adunat atât de multe învăţăminte în ultimul an, încât dacă aş avea un bănuţ pentru fiecare dintre ele m-aş vedea nevoită să port cu mine o tolbă plină

Managing Director Romania P3 Logistic Parks (P3)


Suprafaţa spaţiului logistic gestionat (P3 Bucharest A1): 380.000 DE METRI PĂTRAŢINumăr de angajaţi: 12


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Am adunat atât de multe învăţăminte în ultimul an, încât dacă aş avea un bănuţ pentru fiecare dintre ele m-aş vedea nevoită să port cu mine o tolbă plină. Am învăţat, în primul rând, că lucrurile mici sunt mai mari decât credem noi, oamenii mari; că întâlnirile cu cei dragi, îmbrăţişările, călătoriile şi chiar mersul la birou sunt, de fapt, privilegii pe care viaţa ni le oferă. Şi, poate că cea mai importantă lecţie a fost să învăţ să nu subestimez niciodată influenţa benefică unui moment disruptiv asupra evoluţiei – fie că vorbim despre evoluţia noastră ca oameni, despre cea tehnologică, medicală sau chiar industrială.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Dintre toate deciziile delicate, cred că cea mai dificilă a fost să trec în plan secund toate calculele, estimările şi planificările minuţioase pe termen lung şi să mă concentrez 100% pe evenimentele şi nevoile prezentului.

—   Work from home sau de la birou?

Cu siguranţă una dintre dilemele anului. Personal, prefer un mix. Aşadar, work from home, dar şi de la birou; work from home pentru că şi organizaţiile multinaţionale sunt umane, adaptabile şi flexibile, iar în cazul anumitor activităţi care necesită concentrare şi/sau creativitate a fi într-un mediu de confort sută la sută te face de multe ori mult mai productiv şi eficient. De la birou sau chiar din parcul nostru industrial de la Km 13, A1, pentru că activez într-un domeniu extrem de dinamic care necesită o mobilizare exemplară de forţe, dar şi multă interacţiune atât cu colegii, cât şi cu clienţii ca să putem învârti simultan toate roţile în aceeaşi direcţie.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Pandemia de Covid-19 a adus sectorul nostru de activitate în lumina reflectoarelor, demonstrând lumii întregi că segmentul industrial-logistic este o componentă esenţială a mecanismului care face ca societatea modernă să funcţioneze. Atât eu, cât şi colegii mei am realizat asta chiar de la debutul pandemiei, iar activitatea intensă înregistrată în cadrul spaţiilor de depozitare şi efortul extraordinar al chiriaşilor noştri de a reface - peste noapte -  stocurile de marfă de pe rafturile golite pe timpul zilei, înainte, dar şi în timpul perioadei de lockdown ne-au demonstrat acest lucru. Am simţit cu toţii o responsabilitate imensă, dar în acelaşi timp acesta a fost şi unul dintre factorii care ne-au motivat să rămânem conectaţi la cerinţele pieţei şi la nevoile chiriaşilor noştri, reconfirmând astfel angajamentul P3 de a asigura infrastructura necesară în aceste vremuri fără precedent.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Acasă. De fiecare dată, fără excepţii.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

M-au inspirat foarte mulţi oameni şi de la fiecare am învăţat câte ceva în ultima perioadă, încât îmi pare nedrept să-mi limitez recunoştinţa la doar o singură persoană. M-au inspirat toţi cei 190 de colegi din cele 12 ţări unde P3 este prezentă, cei peste 4.000 de oameni care lucrează zilnic în P3 Bucharest A1; m-au inspirat clienţii şi toţi colaboratorii alături de care am reuşit anul trecut să obţinem rezultate foarte bune atât pentru companie, cât şi pentru întregul sector, în ciuda pandemiei.  

—   Putere vs. feminitate:

Puterea în business nu înseamnă forţă sau duritate, ci este abilitatea de a a-ţi atinge scopurile şi a genera rezultate prin alinierea eforturilor tuturor celor implicaţi, de la echipă la subcontractori şi până la clienţi. Şi aici, de cele mai multe ori, un strop de feminitate poate fi exact ingredientul potrivit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.