Skanska a inaugurat prima clădire Green Court construită în urma unei investiţii de 46 de milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2014 143 afişări

Compania de dezvoltare imobiliară Skanska a anunţat inaugurarea primei clădiri Green Court Bucharest, obiectiv realizat în urma unei investiţii de 46 de milioane de euro.

Skanska a inaugurat prima clădire  Green Court construită în urma unei investiţii de 46 de milioane de euro

Această etapă a investiţiei, realizată în 19 luni, include o clădire de birouri cu un spaţiu închiriabil de 19.500 mp în 12 etaje deasupra solului, precum şi parcarea subterană pentru primele două clădiri ale complexului. Clădirea A este în acest moment închiriată în procent de 90% companiilor Orange România şi Schneider Electric România, care se vor muta până în primăvara anului 2015. 

Compania a început lucrările la faza a doua a proiectului, de aproximativ 18.000 metri pătraţi, unde Sanofi România a închiriat deja un spaţiu de 2.200 metri pătraţi. În total, complexul va avea 52.000 metri pătraţi.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii economice şi stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară şi construcţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cladire,
romania,
complex
/analize/imobiliare/skanska-a-inaugurat-prima-cladire-green-court-construita-in-urma-unei-investitii-de-46-de-milioane-de-euro-13481843
13481843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.