Locuinţe pentru Apocalipsă - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 01 iunie 2012 66 afişări

Decembrie 2012, apocalipsa maya, prabuşirea economică a lumii, încălzirea globală, topirea gheţarilor şi creşterea nivelului mării, epidemiile, anarhia, cutremurele, erupţiile vulcanice catastrofale, foametea, seceta, erupţiile solare, o pană generalizată de electricitate, razboiul nuclear, războiul în general, ba chiar şi extratereştrii sunt motive să îţi cauţi un loc de refugiu, unde să rămâni în viaţă şi să priveşti cum specia umană se stinge.

Cei mai mulţi ar glumi în legătură cu asta dar alţii le iau în serios. Şi nu numai că le iau în serios, dar şi inverstesc în construcţii menite să-i apere de eventualele catastrofe mondiale. Iată câteva dintre construcţiile care ar putea să-i apere pe locatari de vitregii, într-o galerie foto realizată de CNBC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Locuinţe,
Apocalipsă,
foamete
/analize/imobiliare/locuinte-pentru-apocalipsa-galerie-foto-9696409
9696409
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.