Grupul Mantor a obţinut aprobarea pentru construcţia ansamblului rezidenţial Trastevere

Autor: Florin Casota Postat la 16 august 2017 700 afişări

Grupul Spaniol Mantor a primit aprobarea pentru Planul Urbanistic Zonal al ansamblului rezidenţial Trastevere din Bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 84.

Grupul Mantor a obţinut aprobarea pentru construcţia ansamblului rezidenţial Trastevere

Trastevere este primul proiect dezvoltat de Mantor şi va avea un regim de înălţime de P+6, format din 54 de apartamente. Ansamblul rezidenţial se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 mp, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

Ansamblul rezidenţial are parcare proprie, include o sală de gimnastică, un spaţiu de joacă interior pentru copii şi o piscină pe acoperiş.

“Noi avem o experienţă amplă ca antrepreneror general, dar Trastevere este primul proiect creat de Mantor în calitate de dezvoltator pentru piaţa din România. Pasul următor este să depunem documentaţia pentru autorizaţia de construcţie,  ca să putem începe lucrările şi să finalizăm proiectul în vara anului 2018, aşa cum am planificat”, declară Tomas Manjón, co-fondator al Mantor Group.

Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de construcţii premium şi de lux, care însumează peste 500.000 mp în Spania şi România.

La momentul de faţă, Mantor execută 4 lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane de euro: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenţilor, o clădire în zona Amzei (fosta casă Miţa Biciclista) şi o fabrică în Urlaţi, lângă Ploieşti.

Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. În România este prezent cu patru divizii: Dezvoltare Imobiliară  Antreprenor General, Amenajări interioare şi Property şi Facility Management

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.