OMV sfătuia şoferii să nu supraalimenteze rezervorul. Acum le vinde benzină în rate fără dobândă

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 septembrie 2014 2212 afişări

OMV sfătuia şoferii să nu supraalimenteze rezervorul. Acum le vinde benzină în rate fără dobândă

OMV Petrom, compania care operează cel mai mare lanţ de benzinării din România, a lansat oferta "Două rate fără dobândă" pentru posesorii cardului de credit "Card Avantaj" care alimentează la staţiile OMV.

Clienţii care aplică prin SMS pentru un card de credit "Card Avantaj" urmează să primească 100 de lei bonus, iar în situaţia în care alimentează la OMV beneficiează de două rate fără dobândă, informează compania.

OMV îşi atenţiona clienţii la sfârşitul lunii august, prin intermediul paginii de Facebook OMV România, să nu risipească benzina sau motorina în timpul alimentării şi să evite supraîncărcarea rezervorului. "Atunci când alimentezi, foloseşte corect pompa pentru a evita situaţiile neprevăzute. Dacă ai nevoie de ajutor, apelează cu încredere la personalul din staţie. Colegii noştri te vor ajuta cu plăcere!", se arăta pe pagina de Facebook OMV România.

Lanţul de benzinării OMV percepe printre cele mai mari preţuri la combustibil pe piaţa locală. Un litru de benzină costă 6,3 lei, iar unul de motorină 6,7 lei.

Grupul Petrom este cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Marketing, Gaze Naturale şi Energie. Grupul exploatează în România şi Kazakhstan rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 832 milioane de barili echivalent petrol (în România 805 milioane barili echivalent petrol) şi are o capacitate nominală anuală de rafinare de 8 milioane tone. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, Grupul Petrom este prezent prin intermediul unei reţele de circa 800 staţii, operată sub două branduri, Petrom şi OMV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
omv romania,
petrom,
rezervor
/analize/energie/omv-sfatuia-soferii-sa-nu-supraalimenteze-rezervorul-acum-le-vinde-benzina-in-rate-fara-dobanda-13244448
13244448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.