Businessul bate filmul

Autor: Roxana Petrescu Postat la 12 iulie 2021 43 afişări

Businessul bate filmul

De la situaţii aproape dramatice la veşti bune legate de investiţii majore, săptămâna care a trecut a dovedit din nou că businessul bate filmul. Explozia de la rafinăria Petromidia, cea mai mare capacitate de rafinare a României, înregistrată vineri, pe 2 iulie, încă se află sub investigaţia procurorilor.

Până la concluziile anchetei, unitatea care reprezintă 40% din capacitatea de rafinare a României ronaămâne închisă. Au existat şi veşti bune, una dintre cele mai interesante fiind investiţia de 300 de milioane de euro într-o fabrică nouă, unde va produce oţel-beton şi sârma laminată, anunţată de AFV Beltrame Group, care deţine combinatul siderurgic Dlam Călăraşi.

Scumpirea accelerată a materiilor prime, vedeta fiind desigur petrolul, recordurile atinse pe piaţa energiei sau tranzacţiile surprinzătoare anunţă o vară mai fierbinte ca niciodată.

Roxana Petrescu, guest editor

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.