Vitacom Electronics anunţă o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Autor: Florin Casota Postat la 21 decembrie 2017 477 afişări

Vitacom Electronics, companie specializată în vânzarea şi distribuţia de produse electronice, încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro, în creştere cu 16% faţă de anul trecut. Mai mult, profitul net estimat se apropie de 500.000 de euro, înregistrând o creştere de 2,1 ori faţă de 2016. Astfel, compania depăşeşte cifra de afaceri estimată pentru anul 2017.

Vitacom Electronics anunţă o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Produsele care s-au vândut cel mai bine în 2017 sunt cele din gama WELL, mai precis, sursele neîntreruptibile pentru centrale termice, ventilatoarele şi robineţii electrici. Cererea pentru aceste categorii de produse a fost mai ridicată decât oricând, iar Vitacom a avut grijă să livreze pe măsura cererii de fiecare dată.

„Succesul înregistrat în acest an este doar primul pas în atingerea obiectivelor din 2018. Începem anul în forţă şi lansăm platformele online noi, care vor îmbunătăţi semnificativ experienţa de utilizare şi vor face procesul de achiziţie unul şi mai plăcut decât în prezent. De asemenea, vom introduce noi produse în portofoliu”, a detaliat Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.