Lichidări de stoc şi reduceri importante la unul dintre cei mai mari retaileri online din România

Autor: Florin Casota Postat la 15 februarie 2018 539 afişări

evoMAG organizează un eveniment de reduceri în care oferă peste 18.000 de produse, din toate categoriile listate în site, vor beneficia de cele mai mari discounturi oferite în acest sezon, de până la 70%.

Lichidări de stoc şi reduceri importante la unul dintre cei mai mari retaileri online din România

„Lichidările de stocuri sunt printre cele mai de succes campanii de reduceri şi sunt aşteptate cu interes de clienţii noştri. Ne aşteptăm ca Winter Black Friday să fie cel mai mare eveniment de reduceri al acestui sezon de iarnă, atât pentru clienţii evoMAG, care pot cumpăra produse din toate categoriile listate în site, cu cele mai mari cu discounturi, cât şi din punctul de vedere al vânzărilor înregistrate.

În mod obişnuit, o campanie de reduceri generează o creştere medie a vânzărilor cu 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Clienţii vor putea cumpăra componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei,  maşini de spălat de la 799 lei.

O reducere importantă o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achiziţionat la preţul de 2.699 lei, clienţii beneficiind de un discount de 23%.

Pe fondul unui apetit crescut pentru achiziţii de produse dedicate activităţilor sportive, specific începutului de an, o categorie vedetă a campaniei va fi Sport&Fitness – cu reduceri de peste 50%. Clienţii vor putea cumpăra, astfel, căşti de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% şi biciclete Pegas cu 30% reducere.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.