Anuntul facut de IKEA azi. Designerul noii colecţii are în spate colaborări cu nume celebre ca Rihanna şi Beyoncé

Autor: Andra Stroe Postat la 01 martie 2018 191 afişări

De la începutul lunii martie, magazinul IKEA din Bucureşti lansează o colecţie limitată de interioare, OMEDELBAR, creată în colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuţi stilişti şi designeri de costume din lume, Bea Åkerlund, care a lucrat şi cu numeroase vedete.

Anuntul facut de IKEA azi. Designerul noii colecţii are în spate colaborări cu nume celebre ca Rihanna şi Beyoncé

Colecţia OMEDELBAR este compusă din 35 de produse care marchează individualitatea şi creativitatea. Pe lângă dungi şi culoarea roşie, un alt element cheie al designului colecţiei OMEDELBAR este jocul dimensiunilor - cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar într-un ceas mare pentru perete şi crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate.

B. who  you are, motto-ul colecţiei, înseamnă să te accepţi aşa cum eşti, indiferent de ce gândeşte lumea despre tine. Este vorba despre individualitate şi creativitate - două elemente esenţiale ale OMEDELBAR. Am vrut să fie distractivă, recognoscibilă şi accesibilă tuturor”, a explicat Bea Åkerlund, care se descrie ca o activistă a modei şi este cunoscută drept unul dintre cei mai influenţi stilisti şi designeri de costume din industrie, colaborând cu nume precum Madonna, Beyoncé, Lady Gaga şi Rihanna.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.