Cei mai buni tineri manageri din Romania (GALERIE FOTO)

Postat la 20 mai 2010 299 afişări

BUSINESS Magazin a premiat ieri a cincea serie de tineri manageri si antreprenori, in cadrul unei gale organizate impreuna cu partenerii Romtelecom si RBS Bank Romania, o data cu lansarea celei de-a cincea editii a catalogului "100 Tineri Manageri de Top".

In urma cu cinci ani, BUSINESS Magazin lansa o provocare pentru piata media romaneasca: un catalog al tinerilor manageri si antreprenori. Adica cei care, desi aveau mai putin de 40 de ani, reusisera sa fie recunoscuti in domeniul lor de activitate. Aflat la a cincea editie, catalogul "100 Tineri Manageri de Top" aduna povestile si viziunea a inca 100 de manageri, fiecare relevant pentru industria din care face parte.

Dintre cei 100 de manageri prezentati in acest an, cinci au fost selectati pentru premii de juriul format din trei headhunteri - George Butunoiu (George Butunoiu Consulting), Madalina Balan (Hart Human Resources Consulting) si Daniela Necefor (Total Business Solutions).

Madalina Teodorescu, 36 de ani, coordonatoarea activitatii de vanzari si distributie de retail a Raiffeisen Bank Romania, a saptea banca din sistem dupa valoarea activelor, a primit premiul pentru categoria servicii financiare.

Unul dintre cei mai tineri manageri prezenti in cadrul editiei din acest an a catalogului, Ovidiu Ghiman, 32 de ani, a castigat premiul pentru categoria IT&C. Ghiman este cel care defineste strategia Romtelecom si traseaaza liniile dezvoltarii afacerii, atat organic, cat si prin achizitii.

Premiul categoriei piete industriale a fost castigat de Andrei Dumitrescu, 35 de ani. Actualul director de marketing si vanzari la divizia de adezivi a Henkel, Dumitrescu a fost unul dintre primii angajati ai Henkel in Romania in urma cu 12 ani.

Cristian Popescu, 38 de ani, vicepresedinte responsabil pentru departamentul de resurse umane in cadrul producatorului de bere Ursus Breweries, a fost considerat de membrii juriului cel mai de succes tanar manager din categoria piete de consum in acest an, iar Carmen Daniela Tanasie, CEO al Omnicom Media Group Romania, a castigat premiul categoriei servicii.

Spre deosebire de ceilalti ani, BUSINESS Magazin a inclus in catalog si 20 de tineri manageri expati, premiul acestei categorii fiind castigat de Ali Ergun Ergen, seful Baneasa Developments, dezvoltatorul proiectului Baneasa, cel mai mare de acest fel din Romania.

In cadrul galei organizate impreuna cu partenerii Romtelecom si RBS Bank Romania, BUSINESS Magazin a mai acordat alte cinci premii speciale. Sorin Boza, directorul de investitii - proiecte de dimensiuni mari in cadrul Lafarge Romania a primit premiul special "Think BIG". Boza a fost cel care a coordonat dezvoltarea celui mai mare siloz de clincher (produs intermediar la fabricarea cimentului) din lume.

Mihai Cioltea, directorul de expansiune al Zara in Romania, a primit premiul special " 75% din lumea intreaga". Cioltea, fost membru al echipei PRO Tv, a lucrat timp de mai multi ani pe vase de croaziera, timp in care a vizitat, dupa cum spune chiar el, trei sferturi din lume. Razvan Petrescu, seful din Romania al celui mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a primit premiul special "telefonul fara fir", iar Cristian Ionescu, seful Coface pentru Romania, Slovacia si Bulgaria a castigat premiul "AAA+".

La a cincea editie a galei BUSINESS Magazin, au fost acordate si cinci premii aniversare, pentru tinerii manageri si antreprenori care au avut o evolutie interesanta in ultimii cinci ani.

Premiile au fost acordate lui Septimiu Postelnicu, vicepresedinte Unicredit }iriac Bank Romania, Mihai Ghyka, CEO al Bergenbier, Vlad {eitan, seful diviziei de marketing a OMV Refining&Marketing, Catalin Olteanu, Chief Product & Technology Officer al UMT (companie infiintata de Olteanu si achizitionata de Microsoft) si Raul Ciurtin, actionar majoritar si presedinte al Albalact.

Aflati mai multe despre cei 100 de tineri manageri inclusi in editia din acest an a catalogului Tineri Manageri de Top editata de BUSINESS Magazin, precum si despre evolutia celor 400 de manageri prezentati in editiile anterioare pe www.businessmagazin.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
tineri manageri,
/analize/cei-mai-buni-tineri-manageri-din-romania-galerie-foto-6139553
6139553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.