Zuckerberg, implicat într-un scandal uriaş: ruşii s-ar fi FOLOSIT de Facebook pentru a-i spiona pe francezi

Postat la 27 iulie 2017 37 afişări

Agenţi ruşi de informaţii au încercat să spioneze campania preşedintelui francez, Emmanuel Macron, la începutul lui 2017, creând conturi false de Facebook, potrivit unui congresman american şi altor două surse, citate de Reuters.

Zuckerberg, implicat într-un scandal uriaş: ruşii s-ar fi FOLOSIT de Facebook pentru a-i spiona pe francezi

Aproximativ 24 de conturi au fost create pentru supravegherea oficialilor campaniei lui Macron şi a altor apropiaţi ai acestuia, în timp ce el se afla în cursa pentru preşedinţie.

Facebook a transmis în luna aprilie că a luat măsuri împotriva conturilor false ce răspândeau informaţii greşite despre alegerile franceze, dar efortul de infiltrare în reţelele de socializare ale oficialilor preşedintelui francez nu au fost anterior raportate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.