Zitec recrutează 30 de specialişti până la sfârşitul anului

Autor: Ioana Matei Postat la 22 aprilie 2014 90 afişări

Producătorul de aplicaţii online Zitec urmează să desfăşoare şase programe de internship, în perioada iulie – septembrie 2014, în urma cărora intenţionează să recruteze noi angajaţi în departamentele de dezvoltare web şi testare software. În plus, compania intenţionează să investească peste 20.000 de euro pentru programele de training destinate angajaţilor.

Zitec recrutează 30 de specialişti până la sfârşitul anului

Programele de internship sunt axate pe tehnologiile de programare web în PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails, .NET dar şi pe testarea aplicaţiilor software, Zitec oferind în prezent câte două, respectiv trei poziţii pentru fiecare dintre acestea.

„Am deschis 16 poziţii în cadrul programelor de internship, pentru care estimăm că se vor înscrie peste 450 de candidaţi. Cei selectaţi vor avea ocazia de a lucra alături de specialiştii Zitec pe proiecte reale şi deosebit de interesante şi sperăm ca, la finalul stagiului, toţi participanţii să se alăture echipei”, a precizat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Programele se adresează tinerilor studenţi şi absolvenşi pasionaţi de dezvoltarea web, motivaţi să îşi construiască o carieră profesională în domeniu. Candidaţii trebuie să aibă studii cu profil tehnic, cunoştinţe de bază de PHP, MySQL, C#, ASP.NET, MS SQL Server, OOP, HTML, JavaScript, Apache sau Linux, potrivit programului pentru care aplică şi cunoştinţe avansate de limba engleză. Pentru anumite programe de internship (cum ar fi Ruby on Rails) sau testare, cunoaşterea tehnologiei sau a conceptelor de testare software nu sunt obligatorii, dar reprezintă un avantaj.

În 2013, Zitec a derulat programe prin care membrii echipei au obţinut certificări profesionale specifice, au participat la conferinţe naţionale şi internaţionale şi au beneficiat de cursuri de training cu profil tehnic, dar şi de programe de dezvoltare personală şi organizaţională.

Anul acesta, reprezentanţii companiei vor aloca peste 20.000 euro pentru programe prin care membrii echipei să continue obţinerea de certificări profesionale de profil, să participe la conferinţe pe teme specifice domeniului în care activează, dar şi la cursuri de project management şi programe de training soft skills.

„În 2014, ne-am propus să ne concentrăm atât pe dezvoltarea competenţelor tehnice, 60% dintre training-uri fiind de profil tehnic, dar şi pe soft-skills, 40% dintre acestea axându-se pe dezvoltarea abilităţilor”, a mai precizat Florentina Greger.

În prezent, echipa Zitec numără peste 90 de specialişti software, reprezentanţii companiei estimând să ajungă la peste 120 de specialişti până la sfârşitul acestui an.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zitec-recruteaza-30-de-specialisti-pana-la-sfarsitul-anului-12505080
12505080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.