Zeci de români, BLOCAŢI de două zile la Lisabona, după ce Tap Portugal a anulat şi al doilea zbor. Când se întorc turisţii/ Consulul României în Portugalia, revocat

Postat la 28 august 2017 73 afişări

Cei 35 de turişti care ar fi trebuit să revină duminică noaptea în ţară sunt încă în Portugalia, după ce compania aeriană TAP Portugal a anulat şi al doilea zbor, fără să dea explicaţii, potrivit informaţiilor furnizate de Paralela 45, agenţie prin intermediul căreia românii au plecat în vacanţă.

Zeci de români, BLOCAŢI de două zile la Lisabona, după ce Tap Portugal a anulat şi al doilea zbor. Când se întorc turisţii/ Consulul României în Portugalia, revocat

Premierul Mihai Tudose a motivat, luni, pe Facebook, demiterea consulului român în Portugalia prin faptul că turiştii români blocaţi în aeroportul din Lisabona nu au avut parte de asistenţă corespunzătoare din partea statului, primul-ministru exprimându-şi regretele faţă de această situaţie.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) anunţă, luni, că va acorda asistenţă juridică pasagerilor TAP Portugal de pe zborurile anulate în zilele de 27 şi 28 august, pentru a solicita compensaţii, pasagerii aflându-se în situaţia să se întoarcă cu întârziere de două zile din vacanţă.

Departamentul juridic al ANAT (office@office) va consilia fiecare pasager, spunându-i ce are de făcut şi cui să se adreseze.

ANAT reclamă lipsa de comunicare între TAP Portugal şi agenţiile de turism care au vândut vacanţe cu transport pe cursele acesteia.

Mai multe agenţii de turism membre ale asociaţiei au anunţat luni ANAT că nu au avut nicio comunicare cu TAP Portugal începând de sâmbătă noaptea, când a fost anulat zborul 1324, de la Lisabona la Bucureşti, şi nici când al doilea, de duminică noaptea, a fost, de asemenea, anulat.

Agenţiile de turism nu şi-au putut informa turiştii despre întoarcerea acasă şi au fost asaltate de reclamaţii, potrivit asociaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.