Zeci de locuinţe şi subsoluri inundate, zece localităţi fără curent electric, după furtuni

Postat la 15 iunie 2018 33 afişări

Zeci de locuinţe şi subsoluri au fost inundate, de joi până vineri, în urma furtunilor violente care au afectat 26 de localităţi din 18 judeţe şi municipiul Bucureşti. Zece localităţi din judeţele Alba, şi Harghita, Neamţ şi Suceava au rămas fără curent electric.

Zeci de locuinţe şi subsoluri inundate, zece localităţi fără curent electric, după furtuni

Potrivit IGSU, de joi până vineri au fost înregistrate efecte la nivelul a 26 localităţi din 18 judeţe şi municipiul Bucureşti, fiind afectate 14 locuinţe, 28 subsoluri, 44 curţi şi 6 tronsoane de drum.

De asemenea, acoperişul unei şcoli a fost dislocat, iar 23 de arbori au fost doborâţi de vânt pe carosabil.

Situaţii deosebite sunt în judeţul Alba, unde pe DN 75, în zona localităţii Vadu Moţilor, traficul rutier este temporar blocat din cauza unui arbore căzut pe carosabil şi scurgerilor de aluviuni de pe versanţi, în municipiul Botoşani unde subsolul unei grădiniţe a fost inundat, în judeţul Hunedoara unde pe DJ 686, în zona localităţii Râu de Mori, traficul este blocat parţial din cauza surpării părţii carosabile, în municipiul Iaşi unde a fost inundat subsolul Spitalului Judeţean şi din 3 pasaje de cale ferată, etc.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.