Zeci de gospodării au fost inundate în judeţele Dâmboviţa şi Prahova, în urma ploilor torenţiale

Postat la 19 aprilie 2014 51 afişări

Zeci de gospodării din judeţele Dâmboviţa şi Prahova au fost inundate în urma ploilor torenţiale, mai multe persoane fiind salvate de pompieri din calea apelor.

Zeci de gospodării au fost inundate în judeţele Dâmboviţa şi Prahova, în urma ploilor torenţiale

 UPDATE 12:45 - Prahova: Zeci de gospodării inundate, trei persoane şi 700 de animale salvate din calea apelor

Ploile torenţiale au inundat zeci de gospodării în mai multe oraşe şi comune prahovene, pompierii intervenind pentru salvarea a peste 700 de animale din zonele afectate de inundaţii şi pentru evacuarea a trei persoane prinse între ape, pe o insuliţă formată în mijlocul apelor revărsate ale unui râu.

Ploile torenţiale din ultima perioadă au provocat inundaţii în mai multe localităţi din judeţul Prahova, unde pompierii au fost solicitaţi pentru evacuarea apei, dar şi pentru salvarea a trei persoane şi peste 700 de animale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zeci-de-gospodarii-au-fost-inundate-in-judetele-dambovita-si-prahova-in-urma-ploilor-torentiale-12493533
12493533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.